HomeC.V. KetelsReparatie & OnderhoudService abonnementen(Design) radiatorenVloerverwarmingBadkamer /SanitairInstallatie werk Aanbiedingen24-uurs serviceWerken bij
0206333884
7 dagen in de week
24 uur per dag!
bereikbaar

Werken bij All-in installatietechniek
Bij All-in installatietechniek doen wij net iets meer voor onze klanten. En omdat wij weten dat onze medewerkers aan de basis van onze successen staan, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die uit het juiste hout zijn gesneden en van aanpakken weten!

Wie zoeken wij ?
Wil jij werken bij All-in installatietechniek? Dan is het belangrijk dat jij bij ons past! Alleen zo kom jij tot jouw recht en ervaar jij het werkplezier dat onze organisatie zo kenmerkt.
Het spreekt vanzelf dat jij graag in teamverband werkt, klantgericht bent en geen van 9 tot 5 mentaliteit hebt. Zijn dit eigenschappen welke voor jou vanzelfsprekend zijn? Dan hebben wij elkaar veel te bieden!

Wij bieden
Correcte en gemotiveerde monteurs die bij All-in installatietechniek passen, hebben wij veel te bieden!
Allereerst bieden wij jou een inspirerende baan in een prettige en informele werkomgeving met prima arbeidsvoorwaarden! Dit geldt voor zowel ervaren als assistent monteurs.
Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de installatiebranche en bieden wij jou hier de faciliteiten voor aan!

Momenteel hebben wij onderstaande vacatures:
Service & Onderhoudsmonteur
CV monteur / loodgieter

Interesse in één van bovenstaande vacatures? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-6 333 884 of vul het contactformulier in met daarbij jouw motivatie en voor welke functie jij graag in aanmerking zou willen komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

 

Officieel dealer van o.a:
Agpo, AWB, Atag, Bosch, Daalderop, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Vaillant, Honeywell, Acova, Brugman, Henrad, Jaga, Radson, Thermrad, Vasco, Zehnder, Alape, Dornbracht, Grohe, Hans Grohe, Cleopatra, Duscholux, Huppe, Novellini, Sphinx, Ucosan, Villeroy & Boch, Geberit, Duijvelaar, Grundfos, Wilo


© All-in Installatietechniek
Lexikan media services