HomeC.V. KetelsReparatie & OnderhoudService abonnementen(Design) radiatorenVloerverwarmingInstallatie werk Aanbiedingen24-uurs serviceWerken bij
0206333884
7 dagen in de week
24 uur per dag!
bereikbaar

C.V. Ketels
Een nieuwe CV ketel aanschaffen klinkt eenvoudiger dan het is. Welke type is nu voor u het meest geschikt? Dat hangt af van hoe u woont. Voor een reguliere eengezinswoning of appartement adviseren we een ander toestel dan voor een vrijstaande villa.

Een HR-ketel (hoog rendement) is momenteel de meest gangbare ketel. Een HR-ketel gebruikt de warmte van verbrandingsgassen, die bij andere ketels via de schoorsteen verloren gaat. Een HR-ketel is daardoor milieu vriendelijker en energiebesparend. U bespaart hiermee al gauw tot zo'n € 260,- per jaar aan energiekosten.

In sommige situaties is juist een VR-ketel (verbeterd rendement) de beste optie, bijvoorbeeld als uw rookgasafvoer kanaal niet geschikt is voor een HR-ketel of als er geen afvoer mogelijkheid voor condenswater aanwezig is.

Natuurlijk zijn ook uw persoonlijke wensen van groot belang. Staat u het liefst kort maar krachtig onder de douche? Of geeft u de voorkeur aan een avond vullend programma in uw jacuzzi? Op al deze vragen bieden wij u een perfecte oplossing

Graag nodigen wij uit voor het maken van een afspraak met een van onze deskundige adviseurs voor een op uw situatie afgestemd advies of een vrijblijvende prijsopgave.


 

 

 


© All-in Installatietechniek
Lexikan media services